Nemzetközi telekocsi, kisbuszos személyszállítás

Utazás Ausztria, Németország, Hollandia és Belgium területére

Ezeken az útvonalakon fuvarozunk oda-vissza, a hét minden napján:

Magyarország - Ausztria - Németország - Hollandia

Magyarország - Ausztria - Németország - Belgium

Magyarország - Csehország - Észak-Németország

Utazzon gyorsan és célirányosan az érintett, nagyobb településekről, hogy időben célba érjen!


Az utaztatás igény szerint háztól-házig történhet, Magyarországon belül is elmegyünk Önért a legkisebb településre is, minden utasunkat a lakcímén / tartózkodási címén vesszük fel, és pontos címre szállítjuk.

Nem kell gyűjtőpontra utaznia, nem kell cipelnie bőröndjeit és táskáit, a ház előtt tud felszállni kényelmes járatunkra.

Ilyenkor útiköltség mindig a pontos címektől függ, így minden esetben diszpécserünk fogja az utazás áráról tájékoztatni a telefonos egyeztetés alkalmával.

háztól házig nemzetközi telekocsi fuvar

Svájcba szeretne utazni?

Magyarország – Svájc útvonalon is van lehetősége velünk utazni, illetve Svájcból Magyarország területére is szállítunk. A svájci járatunk sem Németország, sem Ausztria területén nem áll meg, így bármely irányba utazik, kifelé vagy hazafelé, garantáltan gyorsan célba ér.

Melyik napokon indul telekocsi Svájcba, és Svájcból Magyarországra?

Kifelé minden kedden, csütörtökön és vasárnap indulunk reggel 9 órakor Budapestről, a Keleti pályaudvarról. Svájcon belül természetesen házig, az Ön által kért címre szállítjuk.

Hazafelé a felsorolt napokon, de az esti órákban van indulás. A foglalást követően a sofőr megkapja az Ön címét, telefonszámát, és hívja Önt egyeztetés céljából, a pontos érkezési idővel kapcsolatban.

FONTOS! Bár fix napokon és időpontban indulunk kifelé, helyfoglalás minden esetben szükséges! Aki nem foglalt előre helyet, azt sajnos nem tudjuk szállítani.

VIP & Privát nemzetközi telekocsi szolgáltatás

Természetesen biztosítunk lehetőséget privát kisbuszos utazás megszervezésére is. Ez sok esetben hasznos lehet, például ha nagyobb csoportnyi utas szeretne ugyanarra a helyre dolgozni menni, praktikus privát buszt foglalni, így az útiköltség egyenlő mértékben oszlik szét az utasok között, és kitérők nélkül tehetik meg az utat.

Privát járatainkról ide kattintva olvashat bővebben.

Telekocsi ajánlatkérő adatlap

A foglalás megerősítése telefonon történik, kollégánk a beküldést követően hamarosan hívni fogja Önt telefonon, ekkor tudják megbeszélni az utazás költségét, és egyéb részleteit.