RÓLUNK

BIZTONSÁG

Nálunk a sofőrök csak kipihenten ülhetnek autóba.

Minden utasnak benne van az árban a csomag- és utasbiztosítás.

2 évnél fiatalabb, folyamatosan szervizelt és karbantartott kisbuszokkal utaztatunk.

Fertőtlenített járatokkal utazunk. Nálunk nem szedsz össze semmilyen nyavalyát!

Számlaképesek vagyunk, fizetni pedig a sofőrnek kell, beszálláskor. Ha az utat a munkáltatód fizetné, tehát beszálláskor nem tudod rendezni az útiköltséget, jelezd előre a foglalás során. Ilyenkor van lehetőség előre utalásra, ebben az esetben a munkáltatódnak számlát küldünk az útiköltségről.

KÉNYELEM

Háztól-házig viszünk. Nincsen hajnalban kelés, hogy kiérj egy pályaudvarra a nehéz csomagjaiddal. Nem teszünk ki egy idegen országban valahol az autópálya mentén. Csak beszállsz a ház előtt, és kiszállsz az úticélodnál.

Klimatizált, kényelmes, új állapotú buszokkal közlekedünk.

Telefonon, Viberen és Whatsappon is foglalhatsz telekocsi szolgáltatást. Csak add meg a két címet, hogy honnan és hová szeretné utazni, és kollégánk már intézi is a helyfoglalást. Még egyszerűbb, ha elküldöd messenger üzenetben a telefonszámod, ilyenkor egy órán belül felhívunk, hogy megbeszéljük a részleteket.

Telefonszám: +36 30 111 3155

Privát autót biztosítunk arra az esetre, ha többen utaznátok, vagy sok csomagotok van. Így nem kell bezsúfolni magatokat szűk helyekre, nem kell másokhoz alkalmazkodni, az autó pedig akkor megy értetek, amikorra kéritek.

Költöznél? Megoldjuk. Csak egy csomagot kell elvinni A-ból B-be? Azt is megoldjuk! Egyedi igényeidhez alkalmazkodunk, számunkra nincsen megoldhatatlan probléma!

GYORSASÁG

Sok telekocsi szolgáltató azért vállal olcsón utakat, mert keresztül-kasul visznek az országban ahelyett, hogy egyből a megadott címre vinnének, hiszen nincsen elég sofőr, aki összeszedi országosan az utasokat. Így az utazásod több órával tovább tarthat, mint szükséges lenne. Mi viszont nem túráztatunk téged feleslegesen, a lehető legrövidebb és legkényelmesebb útvonalon viszünk.

Ha még mindig gondolkozol, hogy minket válassz-e, csörögj ránk, beszéljünk telefonon, így felteheted a kérdéseidet – biztosan tudunk segíteni! +36301113155, vagy írj nekünk Facebook-on!– Kovatranszfer Nemzetközi Telekocsi

TELEKOCSI HELYFOGLALÁS

Az adatlap kitöltése önmagában nem minősül foglalásnak. Az ügyintéző kolléga nyitvatartási időben (H-P 8:00-17:00) telefonon fogja felvenni Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek az árat, és az utazás időpontját.

A helyfoglalási adatlap kitöltését követően a lehető leghamarabb hívunk Téged a megadott telefonszámon.


Kezdőlap » RÓLUNK