VIP járataink külföldre – Privát nemzetközi telekocsi

Szerző: Kovatranszfer Közzétéve:

Kezdőlap » Szolgáltatásaink » VIP járataink külföldre – Privát nemzetközi telekocsi

Kinek ajánljuk a VIP nemzetközi utazást?

Azoknak javasoljuk VIP szolgáltatásunk igénybevételét, akik:

  • Többen szeretnének ugyanoda utazni
  • Családoknak, baráti társaságoknak
  • Kiköltözés estén, nagyobb mennyiségű csomaggal, kisebb bútorokkal utaznának
  • Munkavállalóknak, munkáscsoportoknak
  • Azoknak a munkaközvetítőknek, akik nagyobb létszámú alkalmazott kiszállítását szeretnék gyorsan, kedvező áron és zökkenőmentesen megoldani

Privát nemzetközi telekocsi járat előnyei

Az egyik legfontosabb előnye a privát nemzetközi utazásnak, hogy nem kell idegenekkel, ismeretlenekkel együtt utazni.

Kisgyermekes családok esetében például teljesen érthető, hogy nem szeretnének másokkal együtt utazni, hogy a picihez lehessen alkalmazkodni, ne pedig a többi utas igényeihez.

A másik fontos pozitívum, hogy jelentősen rövidebb idő alatt tudjuk megtenni az utat.

A normál telekocsis utazás esetén több utast veszünk fel más-más településeken, illetve kisebb kitérők megtétele szükséges, hiszen lesz olyan utas, aki Ön előtt fog ki- illetve beszállni, így megnövekszik a menetidő. Útvonalainjkat minden esetben a lehető legrövidebbre optimalizáljuk, azonban értelemszerűen több megálló esetén hosszabb lesz az utazás.

Privát járat igénybevételével ez elkerülhető, hiszen csak Ön/Önök utaznak a teljes buszban.

Ebben az esetben a busz indulásának időpontját is Önök határozzák meg, nem mi mondjuk meg, mikor érkezik a sofőr. Teljes mértékben az Önök igényeihez igazítjuk az utazást. gy biztosítható az, hogy a kívánt időpontra kiérkezennek a megadott úticélhoz.

Járműveink, melyekkel utaztatunk

Nagyobb társaságok esetén, tehát 4+ fő esetén mindenképpen a 9 személyes Opel Vivaro kisbuszaink egyikét küldjük Önökért, abban ugyanis kényelmesen elférnek az utasok és csomagjaik is. Privát járat esetén a teljes csomag része az árnak, a plusz csomagokért nem kell felárat fizetni.

Kisebb társaságok, családok esetén egy családi egyterű Opel Zafirát küldünk, ugyanis ez költséghatékonyabb az utasok számára. Természetesen költözés, sok plusz csomag esetén kérhető kisbusz is.

Privát utaztatás ára, útiköltség

Az útiköltség ebben az esetben a kért jármű méretétől, és az út hosszától (kilométerszám) függ. Nagyobb csoportok esetén gyakran egy privát járat bérlése olcsóbban jön ki, mintha fejenkénti útiköltséggel számolnánk, ezért indenképpen ajánlott a privát járat árát is megkérdezni, különösen akkor, ha 5-6+ fő utazásáról van szó.

A fizetés a buszba való beszállás előtt történik, számlát az utazást követő három munkanapon belül elektronikus úton, email-ben áll módunkban elküldeni.

A privát járat foglalása ugyanúgy működik, mint a hagyományos telekocsi foglalás, akár telefonon, akár az ajánlatkérő adatlapuk kitöltésével lehet kezdeményezni a foglalást. Kollégánk minden esetben telefonon fogja felvenni Önnel a kapcsolatot, az utazás részleteinek leegyeztetése céljából.

VIP utazás foglalásakor a pontos címek mellett legyen szíves feltüntetni, hány fő utaztatásáról lenne szó.

Foglaljon privát telekocsit!



0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük